öz güven

altyapısı eksikse boş bir teneke misali tıngırdamakla yetindirir.

(bkz: naylon öfke)

coqueteria

tüm entrylerini keyifle okuduğum yazardır. entrylerinden de anlaşılacağı gibi olaya direk bakmak yerine farklı açılardan bakmayı tercih etmiş ve çokta güzel yapmıştır. " dikkat: entryleri sesli güldürebilir." uyarısı vermek istediğim yazardır aynı zamanda. daha çok yazmasını diliyoruz efendim. takipteyiz.

sözlükteki huzur ortamı

huzursuz insanların kaldıramayacağı ortamdır.

adanalı karpuzcunun makatına giren şişe

bursa'da soda şişesini içine alan kişinin daha sonra şişeyi çıkaramaması üzerine eşine intihar ediyordum diyerek yardım istediği, haber olduğu duruma benzeyen olay.

(bkz: toplum baskısı )

evlat olsa sevilmeyecek tipler

murat boz

ilk klibiyle hayli seksi bulduğum şarkıcı.*

ayı sözlük çetesi

malum ülkenin durumundan götümle takip ettiğim sözlükte az evvel gözüme çarpan oluşumdur. kim ne demiştir, nolmuştur hiç bilmiyorum ama ayı sözlük'e nazar değdiğini düşünüyor; ışıkta parlayan kedi gözlerine sahip sosyologları göreve davet ediyorum.

#occupyayisözlük
#direnayisözlük

(bkz: kahrolsun bağzı şeyler)

toblerone

her ısırdığımda dişlerimden pat küt çaat diye sesler getiren, yemesi zor da olsa lezzetli çikolata

ben bilmem eşim bilir

an itibariyle kırmızı takımda bir ayıcan var ki off, irlandalı eşiyle gayet başarılı bir yarış çıkartıyorlar.

ayı sözlük'ten sevgili yapacak yazarlara tavsiyeler

altında komikli şakalı giriler barındıran başlıktır efendim. *

sözlük yazarlarının sabah kahvaltıları

4 zeytin, 2 küp beyaz peynir, 2 dilim janbon, 3 dilim salam, 3 ile duruma göre 7 haşlanmış yumurta, nutella ve çay.

eustachi bear

yeni yazarımız. hoş geldin.

(bkz: askk)